// itia sistemes

Sistemes

Infraestructures Físiques

ITIA t’assessorem en l’elecció de les millors solucions en servidors que es troben en el mercat en cada moment i que més s’ajustin a les necessitats de la teva empresa.
No només això sinó que des de ITIA dissenyem i implementem les solucions acordades amb tu d’una forma àgil i sense molèsties per tal que puguis utilitzar els servidors en el menor temps possible.

Infraestructures Virtuals

ITIA t’ajudem a convertir la teva infraestructura de servidors actuals a una infraestructura virtual per tal d’aprofitar els nombrosos avantatges que comportar comptar amb una infraestructura virtualitzada com la reducció de costos de manteniment, major seguretat, l’augment en la disponibilitat i en la recuperació en cas d’errades. A ITIA dissenyem i implementem diverses solucions de virtualització sempre ajustades a les teves necessitats específiques.

Infraestructures Cloud

En l’actualitat és imprescindible poder accedir als serveis empresarials des de qualsevol localització, fet pel qual ITIA som experts en el disseny, implementació i gestió d’infraestructures Cloud, oferint nombrosos avantatges com l’alta accessibilitat als servidors poden accedir les 24 Hores els 365 dies de l’any escalabilitat de recursos adaptable a les possibles necessitats del client i a una màxima disponibilitat replicant els servidors en cas de caiguda.

Tens dubtes amb quin servidor seleccionar?

Nosaltres t'ajudem!

Manteniment TIC

La nostra premissa és que la teva empresa mai deixi de funcionar, per això i amb aquesta premissa per bandera hem dissenyat els nostres packs de manteniment per empreses.

Contractant el pack que millor s’adeqüi a les teves necessitats, els teus sistemes sempre es trobaran funcionant a màxim rendiment i en continua monitorització.
 

Per aquest fet cal destacar que tots els nostres contractes de manteniment inclouen Monitoratge 24×7 a través de les nostres eines de monitoratge, amb alertes, alarmes i enviaments d’emails i programació de Còpia de seguretat de la configuració del sistema objecte del servei.

Equip Substitució

Tots els nostres contractes de manteniment porten inclòs un servei de substitució temporal d'equips en cas d'avaria

Auditoria Informàtica

Realitzarem una auditoria inicial en la qual un tècnic revisarà l'estructura informàtica i elaborarà un informe d'actuacions, millores i punts on l'empresa pot reduir costos.

Contractes sense Permanència

Tots els nostres contractes de manteniment no inclouen cap mena de permanència i són renovats mensualment.

Forfets Hores TIC

Els forfets d’hores són un complement ideal als nostres serveis de consultoria i de manteniment informàtic, ja que permeten realitzar adaptacions, modificacions, noves funcionalitats i integracions dins de la teva infraestructura empresarial.

Amb la contractació d’aquests forfets d’hores, pots comptar amb tota la nostra experiència per a qualsevol servei o suport tècnic relacionat amb tots els productes i serveis que oferim.