// itia ERP / CRM

Odoo

Coneix Odoo

Odoo és un programari que cobreix totes les necessitats empresarials dins de gairebé totes les indústries. La solució està feta de 60 aplicacions més en les quals cada aplicació cobreix una necessitat específica de negoci. Aquestes aplicacions també estan plenament integrades entre elles. Això us permet tenir una solució adaptada a les vostres necessitats úniques.

Treballar amb diversos programaris independents de propòsit únic fa que probablement entreu dades més d’una vegada. A més, no tens una visió general del que està passant. Odoo automatitzarà les tasques repetitives en segons. Gràcies a això, s’eviten els errors humans i es pot centrar en el que realment importa. La integració permet els fluxos d’informació i l’automatització entre aplicacions, assegurant-se que les empreses poden centrar-se en el que més importa: el creixement del seu negoci.

Aventatges de Odoo

Escalable per a qualsevol tipus de negoci

El poder d'Odoo també es troba en la seva modularitat: s'adapta a petites i grans empreses per igual. Les aplicacions es poden afegir a la base de dades sempre que ho necessitis. Per tant, la solució pot acompanyar el seu creixement i les seves necessitats empresarials en evolució a llarg termini, sense cap limitació. L'escalabilitat del ERP el fa adequat per a entre 1 i 300 000 usuaris. Independentment del tipus de negoci o del nivell de coneixement de l'usuari, és a més accessible per a tots gràcies a la interfície intuïtiva i fàcil d'utilitzar.

Solució molt personalitzable

Adaptar la solució d'Odoo a les vostres necessitats pot anar encara més lluny. Per a una base de dades plenament personalitzada més enllà de les característiques estàndard d'Odoo, es pot fer desenvolupament en el codi font o descarregar l'aplicació Studio. És l'eina de personalització d'Odoo que permet la creació de camps i aplicacions fetes a mida a la base de dades.

Finançes

Ventes

Serveis

Inventari i Fabricació