// itia web

Desenvolupament Web

Desenvolupament a mida

ITIA Solutions desenvolupem programari a mida. Comprenem tot el cicle de desenvolupament que va des de la fase de consultoria prèvia (estudi estratègic del projecte) al manteniment evolutiu del sistema passant pel disseny i l’arquitectura, el desenvolupament, la fase de proves, control de qualitat, posada en marxa i el suport. És a dir, realitzem el cicle complet d’un desenvolupament de programari.
A més, per a això, ens valem de les últimes metodologies, les que més s’adapten a cada projecte, a cada empresa i a cada client. Utilitzem metodologies de gestió de projectes clàssiques i també les més àgils i modernes.

Tens una idea i no saps com implementar-la?

Nosaltres t'ajudem a fer-la realitat!

Desenvolupament Web

En el panorama mundial actual, la pàgina web d’una empresa s’ha convertit en una eina fonamental tant per obtenir la visibilitat com per captar l’atenció de possibles clients potencials que busquen productes i serveis similars als que ofereix la teva empresa.
ITIA Solutions som desenvolupem dissenys de webs per a tota classe d’empreses i sectors, siguin web corporatives com landing pages o botigues electròniques.

E-commerce

ITIA Solutions som especialistes en el disseny de botigues en línia adaptades als necessitats de qualsevol negoci o organització emprant les últimes tecnologies. Realitzem el disseny de botigues en línia adaptades a tots els dispositius, optimitzades per a tots els buscadors, multi llenguatges i multidivisa.

Duem a terme el desenvolupament i disseny de botigues en línia o e-commerce mitjançant programació personalitzada, WooComerce o Prestashop. Tot això orientant el disseny als objectius del client per a un creixement de conversions futures.