Seguretat Empresarial

L’equip de ITIA Solutions posseeix diversos anys d’experiència tècnica en la indústria per a recomanar les millors pràctiques per a la teva organització, a maximitzar la seva inversió i oferir una solució optimitzada i eficient. Les nostres ofertes abasten totes les fases del projecte, des de l’estratègia fins a la implementació.

ITIA som especialistes en la implantació de Firewalls en el món empresarial com a solució de Firewall i Router. Els nostres Firewalls reuneixen la més avançada tecnologia disponible per a fer que la protecció de la seva xarxa sigui més fàcil que mai. Aquests es basen en les plataformes més fiables i es troben dissenyats per a proporcionar els més alts nivells de rendiment, estabilitat i confiança.

Backups

Existeixen diverses situacions a les quals la nostra organització s’exposa i que poden donar lloc a una pèrdua de la nostra informació corporativa: robatoris, incendis, fallades en el maquinari o el programari, etc. La informació que manegem en la nostra organització s’ha convertit en el nostre actiu més valuós i per això la realització de còpies de seguretat adquireix una especial importància. En el cas que es produeixi algunes d’aquestes situacions, serà possible recuperar la informació i tornar a la normalitat.

Sense Inversió

Sense inversions inicials en costosos programaris de còpia de seguretat. En una reduïda quota ho tens tot inclòs.

Multidestí

Realitzem la còpia de seguretat de la teva informació més crítica en els mitjans d'emmagatzematge que desitgis, tant en local com cloud.

Supervisades

No sols cal realitzar les còpies de seguretat periòdicament, sinó verificar diàriament la seva realització i el seu correcte estat.

Seguretat Endpoint

Els sistemes de seguretat Endpoint ajuden a detectar, administrar i controlar els dispositius que sol·liciten accés a la xarxa corporativa d’una empresa en temps real. Són sistemes que permeten detectar des de URLS malicioses fins a codis d’atac web.

Comptem amb solucions integrals de protecció Endpoint per a usuaris i dades, inclouen serveis com ara motor avançat d’antivirus i Antimalware, prevenció de fugida de dades DLP, seguretat sincronitzada i integrada amb la seguretat perimetral. També permeten elevar el nivell de seguretat al correlacionar l’anàlisi del Firewall i antivirus, encriptació del dispositiu com a opció, etc.

Auditoria de Seguretat

Realitzem auditories de seguretat informàtica consistents en la realització en una sèrie de proves, sempre controlades i sense risc per al client, per a determinar l’estat en el qual es troba la infraestructura de xarxa de la seva empresa en l’àmbit de seguretat informàtica.
Detectem les vulnerabilitats, t’informem mitjançant un informe complet i podem esmenar-les cas d’així voler-lo.

// ITIA Seguretat

Seguretat