// ITIA Comunicacions

Veu IP

Centraletes IP

Combinar el treball en remot amb el presencial ja és una necessitat en totes les empreses. La ‘nova normalitat’ provocada per la COVID-19 ha posat de manifest que les empreses necessiten adoptar solucions flexibles i econòmiques, perquè els seus empleats puguin treballar i comunicar-se de la mateixa manera dins i fora de l’oficina. Amb les nostres centraletes la teva empresa tindrà un servei de centraleta telefònica complet i personalitzat que s’integrarà en les aplicacions de la teva empresa i t’ajudarà a decidir amb total flexibilitat, adaptant-se a les teves necessitats a cada moment, una solució perquè gestions la teva empresa sense limitacions ni preocupacions.

Movilitat

Gràcies a les nostres centraletes, els teus empleats podran treballar des de qualsevol lloc i triar en tot moment des de quin dispositiu volen gestionar les seves trucades, ja sigui el telèfon fix, l'ordinador o el mòbil.

Flexibilitat

Configura, modifica o canvia el servei de manera immediata adaptant-lo a cada moment i situació, tant si estàs en l'oficina com teletreballant i sense cap mena de permanència.

Estalvi

Amb les nostres centraletes IP podràs adaptar la teva infraestructura de veu a les teves necessitats i ampliar o reduir llocs sense incórrer en despeses innecessàries i sense inversió inicial.

Terminals IP

La nostra gamma de telèfons IP professionals són ideals per a empreses que busquen una solució professional simple i fàcilment configurable.

Si necessita un telèfon IP professional de bona qualitat, disposem d’un ampli catàleg de productes on podràs trobar el més adequat per a les teves necessitats.

Tens dubtes sobre telefonia IP ?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem!

Accessoris

Tots els terminals que oferim amb les nostres centraletes IP admeten auriculats ja siguin amb fils o bé sense fils. Els accessoris que oferim als nostres clients es troben dissenyats per a oferir un gran confort i poder treballar amb gran llibertat de moviments.

També existeix la possibilitat de combinar l’ús d’accessoris entre els dispositius de sobretaula i els dispositius mòbils així com als ordinadors.